Compromís presenta una nova oferta al PSPV per a governar junts Moncada els pròxims 4 anys

792

Compromís ha entregat al PSPV un document per arribar a un pacte de progrés a la ciutat de Montcada. El document s’ha entregat a la alcaldessa, Amparo Orts, i al secretari local del PSPV i Primer Tinent d’Alcaldia, Agustín Sales, "amb la intenció de conformar un govern de coalició que done estabilitat i una majoria absoluta còmoda durant els pròxims 4 anys".

Per a Compromís, “el PSPV ha optat per pactar amb la dreta de PP i C’s les primeres mesures de la legislatura, com els sous i els alliberats, però la ciutadania de Montcada no va votar això. No va donar la majoria absoluta a cap partit i va votar que les forces d’esquerres s’entengueren i arribaren a un pacte de progrés que duga endavant els reptes de futur que té Montcada”

La proposta de Compromís aplega messos després de que les dos formacions trencaren la negociació per a formar govern. En aquell moment, Compromís va demanar la vicealcaldia, 3 membres a la Junta de Govern Local, 2 Presidències de Comissions, la representació a l’EMSHI i les regidories de Promoció Econòmica, Joventut, Cultura, Educació, Diversitat Funcional, Participació Ciutadana i Memòria Històrica.

Ara, Compromís ha variat les seus propostes. La formació nacionalista explica que la seua propsta es entrar a l’equip de govern només amb 2 representants a la Junta de Govern i les regidories de Joventut, Cultura, Diversitat Funcional i Participació Ciutadana.

Compromís ha explicat que “no demanem cap regidoria important, són els nostres mínims. El PSPV ja no té cap excusa per no pactar en nosaltres i conformar el govern que Montcada va decider el 26 de maig. Si segueix preferint pactar amb PP i C’s, el PSPV estaria enganyant als ciutadans que els van votar”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.