Compromís pregunta en Les Corts per la paralització de les obres de la V-21 entre Puçol i Massalfassar

0
182
Bankia

“Fa mesos que no veiem cap operari a la carretera”. “L’autovia és un perill, no sé com no passen més accidents”. Estes són declaracions d’usuaris de l’autovia V-21 que s’han posat en contacte amb el grup parlamentari Compromís per a mostrar el seu malestar per la paralització de les obres d’ampliació, on no s’hi treballa des de fa mesos al tram Puçol-Massalfassar.
Per eixe motiu, el síndic de Compromís, Enric Morera (del Bloc), ha registrat una pregunta parlamentària perquè el Consell done explicacions de “per què permet una inseguretat en la V-21 absoluta”.

Segons ha informat Morera, “no s’estan fent obres, però els carrils són més estrets pels murs de formigó de seguretat que han posat, els carrils estan mal delimitats i mal pintats, tot està ple de senyalització d’obra. En alguns trams el tercer carril ja està finalitzat però no està obert a la circulació i les obres han arribat fins a Massalfassar però estan totalment paralitzades i, en alguns casos, el caos que provoquen també causen accidents”.

Morera ha informat que la pregunta registrada, “és per a saber si el Consell té informació, la que li falta als ciutadans que pateixen eixa carretera i que són milers al dia”. Les obres depenen del Ministeri de Foment i, segons confirmà un representant de la Conselleria de Infraestructures a este diari fa algunes setmanes, les de la V-21 van resultar afectades pel retall en obres anunciat pel Ministeri fa alguns mesos.

“Volem saber per què Foment ha paralitzat eixes obres al llarg de tants mesos. Si és per falta de diners, doncs que torne el ministre ací a València i que ens explique per què a Madrid van a pagar en 2011 per rescatar 6 autopistes i ací a València no tenen diners per acabar l’ampliació d’uns quants quilòmetres d’una autovia que és una via de comunicació amb la capital importantíssima”, ha insistit Morera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here