Compromís per Torrent proposa renovar l’ordenança sobre els ecoparcs del municipi

456

El grup municipal de Compromís per Torrent ha registrat una moció demanant al govern municipal l’elaboració d’un nou projecte d’ordenança municipal reguladora del servei dels ecoparcs de Torrent.

Per als nacionalistes, l’ordenança es troba “desfasada“, ja que, segons argumenten, “es va elaborar al 2002, entrant en vigor al 2003, i actualment la seua redacció no està actualitzada a la realitat socioeconòmica del 2020”.

Per això, Compromís reclama a l’alcalde, la presentació d’un nou projecte d’ordenança davant el Ple, “on els grups municipals puguen presentar-hi esmenes i/o propostes, atenent al fet que, segons la legislació de règim local, la presentació d’aquests projectes municipals només correspon al govern municipal”.

Addicionalment, el grup valencianista ha reclamat que es tinga en compte la modificació de certes obligacions personals en la regulació dels ecoparcs, “com per exemple l’actual requisit d’identificar-se mitjançant el D.N.I, el que provoca que moltes persones en situació irregular no puguen accedir a eixes instal·lacions, amb el perill i la incertesa que suposa la destinació final d’aquestes deixalles”. En eixe sentit, Compromís proposa “establir altres mecanismes de control, com per exemple les matrícules dels vehicles”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.