Compromís per Torrent organitza la primera trobada política de tuiters a Torrent

442

Torrent-Compromis-suc_tweets

Nosaltres posem els sucs, tu poses els tweets”, amb aquest lema Compromís per Torrent ha organitzat l’original jornada Suc & Tweets, que serà la primera trobada política de tuiters a Torrent i que tindrà lloc el proper dijous 17 d’abril a partir de les 18:30h en el local La Zumería, al carrer Padre Méndez, 79.

En paraules de Víctor Medina, portaveu de Joves amb Compromís per Torrent i número 4 de la llista de Compromís per Torrent, ”per a Compromís, la comunicació 2.0 és un eix fonamental de la participació politica del segle XXI. Per això volem convidar-te al primer Suc & Tweets, la primera trobada politica de twitters a Torrent per parlar dels nous canvis que estem experimentant: en la política i en la comunicació i la relació entre ambdues”.

Així mateix, Pau Alabajos, candidat de Compromís per Torrent a l’Alcaldia, ha animat la ciutadania a aprofitar l’esdeveniment per aportar les seues idees al programa. Alabjos afirma que “volem ser una ferramenta de participació de la ciutadania en la política. Aspirem a ser els carters de la gent per portar les seues inquietuds a les institucions. I, per això, aquesta trobada presencial-virtual és un bon moment per a intercanviar idees i pensaments entre tots i totes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.