Compromís per Torrent demana restablir les freqüències de Metrovalencia als horaris de major afluència de treballadors

0
4 lecturas

Compromís per Torrent demana a l’alcalde Jesús Ros que, com a membre del Consell d’Administració de l’Autoritat de Transports Metropolità, inste a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat a restablir les freqüències habituals de la Línia 1 de Metrovalencia entre les que s’inclouen les estacions de Torrent Avinguda i Torrent.

Compromís ha explicat que la situació està afectant especialment als trams horaris de major afluència de treballadors i treballadores entre les 6 i 9 del matí.

Segons ha explicat el portaveu de Compromís Pau Alabajos, "aquesta situació està provocant una major concentració de persones dins dels vagons i ocasiona problemes sanitaris i de mobilitat per a molts veïns i veïnes”.

El portaveu ecovalencianista ha destacat que "al gener passaven 18 trens entre les 7 i les 8, hui només n’han circulat 12 durant el mateix tram horari". El regidor ha incidit en el fet que "el metro s'ha convertit en el principal mitjà de transport per a molts ciutadans, per tant la reducció de freqüències no suposa treballar per a fomentar aquesta mobilitat".

Per a Compromís per Torrent "disminuir les freqüències va en contra de les obligacions sanitàries per tal de garantir la distància de seguretat entre usuàries. Cal treballar per augmentar freqüències, no posar menys trens".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí