Compromís per Torrent critica la falta d’inversions per part la Diputació en la CV-405

0
412

Compromís per Torrent ha denunciat que la falta de mesures i inversions en matèria de seguretat en el tram de la CV-405 al seu pas per Torrent no pot ser obviada més per la Diputació després del tràgic accident ocorregut el 21 de març amb una nova víctima mortal en una corba prop de la urbanització del Tros Alt.

El portaveu municipal, Pau Alabajos, ha recordat que el seu grup municipal ha presentat en diferents moments tres propostes de millora en aquest punt negre de la xarxa viària de la Diputació. En concret en la legislatura passada es va presentar una proposta de rotonda en l’eixida de la urbanització Monte-Real, a la que s’afig un altre projecte presentat en 2015 d’una altra rotonda al seu pas per la urbanització del Tros Alt.

La tercera petició va ser presentada per Compromís per Torrent mitjançant una moció aprovada per unanimitat del Ple de Torrent en data 05/11/2015, en la que s’instava a l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València a dotar d’una partida pressupostària en l’any 2016 a l’efecte de solucionar la sinistralitat de l’anomenada Corba dels Peons Caminers (ubicada també en la CV-405 entre el Barri de Sant Gregori i l’Àrea del Toll i l’Alberca) degut el seu índex d’accidents mortals, proposant en aquest cas un Estudi de Planejament consistent en un desdoblament de la via per a evitar l’encreuament de vehicles dins l’esmentada corba.

Alabajos ha explicat que aquestes peticions han obtingut com a resposta “la indiferència cap a Torrent per part de la Diputació, tant en les diferents visites del seu Grup a l’Ens provincial com en la moció aprovada per unanimitat, tot i sabent que l’Ajuntament no té competències d’actuació en aquesta carretera”.

Finalment Alabajos es pregunta “quantes peticions i quants projectes més s’han de presentar davant la Diputació de València perquè actue amb la celeritat necessària en una carretera que és exclusivament de la seua responsabilitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here