Compromís per Sedaví demana que s'amplie la targeta moneder per als usuaris de la beca menjador tot l'estiu

5 lecturas

Compromís per Sedaví ha reclamat a l’equip de govern municipal que amplie la targeta moneder per als usuaris de la beca menjador, per a donar continuïtat durant l’estiu al servei després de la cancel·lació de l’Escola d’Estiu.

Compromís recorda que amb la finalització del curs escolar, l’Ajuntament de Sedaví, tradicionalment ha continuat aquesta ajuda, mitjançant el menjador de l’Escola d’Estiu, però a causa de la crisi sanitària global este any no es realitzarà aquesta activitat i per tant aquelles famílies que fins ara rebien l’ajuda, “es queden sense una solució que els permeta fer front a aquesta necessitat”.

Compromís ha explicat que la Conselleria d'Educació Cultura i Esport va instaurar en març un sistema d’ajudes per a les famílies beneficiàries de la beca menjador ja què "malgrat la suspensió de les classes per la pandèmia de la COVID-19, les famílies beneficiàries, tingueren accés a un xec per valor equivalent a l’ajuda de la Beca Menjador” que pogueren utilitzar als supermercats d’una coneguda empresa de distribució valenciana.

Tanmateix Ferran Puchades, portaveu de Compromís per Sedaví, ha explicat que la passada legislatura, el Govern Municipal (Compromís - PSOE - Si se puede), va implantar un innovador projecte per a millorar les ajudes que es donaven des del servei de Polítiques Socials de Sedaví. Es tractava d’oferir als usuaris d’aquest servei, d’una targeta moneder, que es carregava des de l’Ajuntament en base a les necessitats i criteris de baremació corresponents, per tal de que les persones beneficiàries, poden triar els establiments de Sedaví, on realitzar les seues compres.

Ara Compromís per Sedaví ha registrat una proposta per tal d’ampliar l’ús d’aquesta targeta moneder, per a substituir el xec que, la Conselleria d’Educació, ha fet aplegar durant el temps que el menjador escolar ha estat tancat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí