Compromís per Quart de Poblet demana que s’estudie bonificar als veïns afectats per les obres de la zona del poliesportiu

376

El dijous 5 de juny de 2014, el representant de Compromís per Quart de Poblet, Xavier Torres i Medina, presentà per escrit a l’Ajuntament de Quart de Poblet la petició que s’estudie bonificar als veïns dels carrers afectats per les obres de la zona pròxima al poliesportiu.

Les obres afecten a tres carrers: el carrer Santa Cecília, el carrer Marqués de Solferit i el carrer Ramon i Cajal. Les obres, que en un principi havien de durar uns tres mesos, s’han allargat considerablement i porten ja 6 mesos. “El malestar dels veïns es notori doncs molts d’ells no han pogut fer ús dels seus güals i alguns establiments d’hostaleria veuen com les terrasses són del tot impossible d’instal·lar”, explica Torres.

Com a regidor de Compromís, s’ha fet resó d’aquest malestar i per mitja d’un escrit adreçat a l’Alcaldia demana que s’estudie la forma per tal que aquest veïns no es vegen a part de molestos per les obres gravats amb unes taxes municipals que després no poden utilitzar. Al mateix temps també des de Compromís s’insta als veïns que es vegen afectats que presenten reclamació per escrit a l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.