Compromís per Paterna reclama un pla B de manera urgent per al Polígon Font del Gerro

525

Compromís per Paterna ha denunciat que han passat quasi tres anys des de l'incendi devastador d' Indukern que va evidenciar que el polígon de Font del Gerro no té les infraestructures necessàries per a poder garantir la continuïtat de les empreses amb la seua activitat en cas d'un desastre sobrevingut.

La formació valencianista ha recordat que el mateix dia de l’incendi l'Ajuntament va fer l'anunci que s'anava a construir el segon túnel i que ara, quasi tres anys després, s'aproven els plecs per a la licitació del projecte.

Compromís ha criticat que “tres anys per a licitar un projecte tan important no és de rebut, i a més a més contant que ara es licitar, en 4 o 5 mesos es contractarà, un any segur per a la redacció, sis mesos més com a poc per a licitar la construcció, i un altre any per a l'execució. És a dir, fins a l'any 2023 el polígon no tindrà el segon tunel com a prompte”.

La formación nacionalista conseidera que el segin túnel “és un tema capital per a no endarrerir-lo ni un dia més” per això insta a l’ajuntament de Petarna a posar ja en marxa “la maquinària de l'Ajuntament perquè al més aviat possible el túnel siga una realitat”.

El regidor de Compromís a l’ajuntament de Paterna Carles Martí també ha demanat “almenys en una alternativa, com la que va presentar Compromís per a un pas d'emergència, que si bé totes i tots sabem que no és l'òptima, sí que solucionaria l'emergència. Pareix que les idees que aporten els mateixos empresaris o altres partits no serveixen, cal fer alguna cosa urgent, cal accelerar les solucions, abans de què és produïsca un desastre i tots ens lamentem”.

Per a Martí, es evident “que és un tema que ve de llarg, i que no s'ha fet res en anys i anys, des del 2001, que es va incloure en el conveni del Polígon la seua construcció. Ara que tenim la solució i que existeix la voluntat de totes les parts per a executar-lo és quan no podem perdre ni un minut, i més amb l'amenaça que suposen els desperfectes que existeixen al primer túnel després de l'accident que va patir ja fa un any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.