Compromís per Paterna demana de nou al govern central la cessió dels terrenys militars

457

Compromís per Paterna ha demanat de nou al govern central la cessió dels terrenys militars de Paterna que donarien solucionen als problemes d’espais dels paterners i més especialment als veïns de Campamento.

Paterna cuarteles militaresPer això, Compromís per Paterna ha tornat a preguntar a través del grup parlamentari al Congrés dels Diputats, sobre les negociacions amb el Ministeri de defensa “per a que s’enporte les casernes militars a un altre lloc més apropiat. Els veïns i veïnes de Campament porten anys reclamant la cessió dels terrenys de les casernes per a aconseguir entre altres coses, zones verdes, instal·lacions esportives, llar de jubilats, etc. Unes infraestructures que, en aquests moments, no estan sent aprofitades per Defensa i que els habitants tant de Campament com de la resta de Paterna si que necessiten”.

El portaveu municipal de la coalició, Juanma Ramón, ha explicat que “és un tema políticament transversal i que tots els partits hem d’exigir junts davant Madrid, Les casernes militars en la seua totalitat han de desaparèixer del nostre municipi, i que eixos terrenys siguen disfrutats pels paterners”.

Per a Juanma Ramón “és ridícul que ens toque preguntar a Madrid, perquè l’alcalde Juan Antonio Sagredo, no informa de res ni al plenari, ni a les associacions de veïns ni a ningú, de com van eixes negociacions, ni tan sols si s’estan produint. Estem segurs que qualsevol dia, l’alcalde ens sorprendrà amb un acte “por todo lo alto” anunciant qualsevol acord, i més ara que s’apropa la campanya electoral. Ens agradaria que abans que s’assabentem per la premsa de com van les negociacions, el senyor alcalde informe encara que siga als veïns”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.