Compromís per Paterna critica la reducció d’efectius de policia local al nucli urbà del municipi

0
92

La formació Compromís per Paterna ha criticat la possible reducció d’efectius de policia local al nucli urbà per la creació de la Unitat de Policia de Medi Ambient i Polígons, on els agents podrien ser destinats a partir de l’1 d’agost.
El regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón ha senyalat que “com que no van a augmentar plantilla, això significarà deixar al nucli urbà amb menys efectius de la policia local, perquè llevaran als agents que cobreixen els carrers de Paterna. Podem estar parlant de xifres tan cridaneres com que per als 65.000 habitants només hi haurà 3 agents”.

La nova unitat, que tindrà 10 agents, vigilarà el polígon Font del Gerro, una de les cinc zones industrials del municipi. En aquest sentit, Compromís també ha criticat que només un dels polígons industrials vaja a beneficiar-se de la vigilància.

Des de Compromís s’ha demanat que aquesta proposta es paralitze i proposen que es “cree una Mesa de Treball al si del Consell Econòmic i Social, amb participació de la policia local, per a donar una solució que satisfaga als empresaris i no minve els recursos a la resta del poble”, ha afirmat Juanma Ramón. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.