Compromís per Paterna convoca una concentració el proper dijous contra l’acord que l’UE vol firmar amb Turquia

559

compromís paterna turquiaCompromís per Paterna convoca a la resta de grups muncipals de l’Ajuntament de Paterna i a la ciutadania en general a la concentració que tindrà lloc el proper dijous dia 17 a les 12 del migdia per tal de pressionar al govern en funcions perquè bloquege el principi d'acord entre la Unió Europea i Turquia que permetrà tornar a territori turc als refugiats que han arribat a Grècia. Des de Compromís per Paterna, també exigeixen que tota negociació en el Consell Europeu estiga, obligatòriament, subjecta al respecte dels drets humans i al Dret Internacional.

Amb esta concentració, l’organització valencianista, vol expressar el seu desacord amb la proposta de la Unió Europea. Un acord que permet la violació dels drets humans i per això Compromís vol que es visualitze l’oposició del poble paterner.

En este sentit la regidora de Compromís per Paterna recorda que “fins i tot l’ONU ha assenyalat que les deportacions massives de persones atempten contra els Drets Humans i la legalitat internacional”, la qual cosa “hauria de fer reflexionar a les autoritats europees”.

Per a Dolores Guillem “han posat preu a la vida de les persones que fugen de la guerra, traint els drets humans”. La regidora també s’ha fet ressò de les declaracions fetes pel diputat al Congrés, Ignasi Candela “este acord degrada la condició humana, ja que la Comissió Europea accepta amb ell que Turquia utilitze als refugiats com a element de negociació per a la seua adhesió a la Unió Europea”.

Per a l’organització d’esquerres, els refugiats són fruit de guerres promogudes i recolzades pels països europeus, així doncs les administracions europees no es poden rentar les mans o, com ha fet Rajoy, impedir l’ajuda i solidaritat que el poble valencià a brindat als refugiats a través de la vicepresidenta, Mònica Oltra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.