Compromís per Mislata proposa mesures socials i fiscals per pal·liar els efectes de la crisi

520

El portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, ha demanat a l'Ajuntament de Mislata que elabore una guia de les mesures que està implementant al municipi per la Covid-19, amb la corresponent actualització de les dades a mesura que s'adopten noves acciones.

La idea de Compromís es que la població estiga informada en tot moment de les decisions que pren el govern municipal.

Per això, el portaveu de Compromís per Mislata també ha sol·licitat una sèrie de propostes socials i d'estímul econòmic per a les famílies, autònoms i PIMES que Esquerra Unida ha fet arribar al regidor de Compromís.

A partir del treball col·laboratiu entre estes formacions polítiques, s'ha demanat a l'Ajuntament que garantisca un servei d'assistència i atenció psicològica telefònica per a la ciutadania, així com garantir l'atenció integral de les dones víctimes de violència de gènere.

Al mateix temps que es garantisca una adequada alimentació i subministrament de productes farmacèutics a domicili a la població més vulnerable afectada per la Covid-19 (persones en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió, persones malaltes, dependents, etc.).

Ajudes a pimes i autònoms

En matèria fiscal, Compromís per Mislata i Esquerra Unida han sol·licitat a l'equip de govern que implemente una línia d'ajudes econòmiques per a PIMES i autònoms afectats per la crisi de la Covid-19. També que s'ajorne el pagament dels tributs municipals durant l'estat d'alerta, i es reprenguen els terminis en setembre del 2020.

Al mateix temps, Compromís per Mislata demana que s'implemente una revisió de les taxes municipals vinculades a l'activitat econòmica (exempcions, bonificacions, etc.), es garantisca el pagament de les factures pendents als proveïdors de l'Ajuntament i que aquest sol·licite a l'església catòlica l'Impost de Béns Immobles (IBI) d'aquelles propietats no dedicades al culte religió, i dedicar els ingressos a pal·liar els efectes generats per la crisi de la Covid-19.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.