Compromís per Massalfassar decidix retirar les delegacions als regidors del PSPV  

762

Després que en el ple del 30 de març els dos regidors del grup socialista votaren en contra dels pressupostos municipals per al 2016, el col·lectiu local de Compromís ha decidit que l’alcalde, Carles Fontestad, retire les delegacions als edils del PSPV local, decisió que ha sigut avalada per l’executiva comarcal.

Massalfassar-ayuntamiento

Com explica el primer edil, “no es pot trair la confiança de govern d’una manera tan irresponsable i d’amagat, després d’haver estat setmanes elaborant conjuntament els pressupostos. No té cap trellat votar en contra d’uns comptes en què es basa tota l’acció de govern. Un partit que no aprova els pressupostos no mereix estar en el govern”.

Fontestad afirma que des de la celebració del ple, “el PSPV ha tingut temps més que suficient per a rectificar la seua greu errada política i tractar de refer la confiança, però no ho ha fet. Els socialistes han tingut l’oportunitat de decidir si volien estar en el govern o en l’oposició i han decidit estar en l’oposició”.

Sobre les queixes del PSPV per no formar la Junta de Govern Local, Compromís justifica que “en un ajuntament on la secretària està immersa en un procés judicial i de baixa, amb una secretària provisional per acumulació i uns situació de personal complicada, l’efectivitat de la Junta de Govern és del tot qüestionable per a la gestió del dia a dia”.

Per a Compromís, “el PSPV de Massalfassar no ha assimilat els resultats de les últimes cites electorals al municipi, no ha estat a l’altura de la situació real de l’Ajuntament i ha demostrat des del primer moment que no volia formar part d’un govern estable i de progrés per a Massalfassar. Per això serem els valencianistes qui continuen ara amb la responsabilitat del govern com han decidit els veïns i les veïnes del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.