Compromís per Foios proposa a PSPV, Volem i Ciudadanos encetar converses per formar un govern estable

825

Compromís per Foios ha valorat els resultats obtinguts en les passades elecciones municipals i autonòmiques, on va aconseguir tres regidors, i, atés els mateixos, ha proposat a PSPV, amb dos regidors, Volem Foios, amb 2, y Ciudadanos, amb 2, encetar converses per formar un “govern estable, participatiu i amb uns objectius clars”.

Per a Compromís, el veredicte de les urnes ha sigut “inapel·lable: les majories absolutes han sigut rebutjades i exigixen un canvi en les maneres de fer política. Unes majories que han portar la corrupció, la ineficàcia i un allunyament cada vegada més gran dels ciutadans”.

“Els ciutadans de Foios han manifestat les seues preferències. Volen un govern plural i de consens, en els quals el diàleg i l’intercanvi d’opinions estiga present. Volen un govern que dialogue entre els regidors i amb la ciutadania, que siga transparent i que el consens siga un dels eixos del seu funcionament”, han declarat des de Compromís.

Amb estos manaments de la ciutadania, Compromís per Foios vol encetar les converses amb els partits del poble que han obtingut representació municipal per a formar un govern ampli, en el qual estiga representada la majoria de la població.

Compromís vol un programa de govern que arreplegue la majoria de les sensibilitats municipals. “Un programa transparent amb l'objectiu de generar en la pròxima legislatura un nou marc institucional estable, que promoga regles de joc acceptades per tots i que contemple la participació, l’urbanisme i el mediambient i que lluite d’una manera decidida per les persones i famílies que patixen la crisi”, expliquen.

1 Comentario

  1. El camí cap a un nou escenari polític al País Valencià està obert i a molts pobles, un escenari de centre-esquerra amb diferents referents i sense hegemonies destacables en molts pobles, també a Foios. Ara toca entendre's i governar des de la moderació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.