Compromís per Foios critica l’adjudicació d’un contracte sense donar oportunitat a les empreses locals

363

Foios. AjuntamentCompromís per Foios ha criticat que el Govern municipal del PP haja adjudicat un contracte sense directament i sense concurs públic a una empresa “desconeguda” privant d’aquesta oportunitat a les empreses locals a pesar de que al 2011, el PP va concòrrer a les eleccions assegurant, segons Compromís, que “potenciaria l'activitat econòmica en el municipi i incentivarien les compres en els comerços i empreses de la localitat”.

“A l'hora de la veritat, en el pitjor moment de la crisi, quan algunes empreses de Foios tanquen o redueixen treballadors, el govern municipal de Foios és capaç de contractar una obra de reforma i reposició del mobiliari exterior de l'edifici de l'ajuntament per un import de 50.000 euros i adjudicar directament sense concurs ni transparència a una empresa desconeguda, sense que les empreses de la localitat puguen optar en un concurs”, declaren des de Compromís.

Així, lamenten “l'actitud arbitrària i indiferent de l'alcalde que ni tan sols ha ordenat convidar les empreses locals perquè almenys presenten els seus pressupostos a l'ajuntament. El malestar entre els afectats és notable perquè no han pogut presentar els seus pressuposts i no s’ha comptat amb elles”.

Per al regidor de Compromís Sergi Ruiz, “resulta que una vegada més el PP actua d'amagat en l'adjudicació d'obres. Això és quasi una norma en el Partit Popular però en este cas és encara més escandalosa i insolidària la manera còmplice en què es perjudica la creació de treball i les empreses locals”.

Així, el grup de l’oposició defensa que “l’economia local no passa solament per crear eslògans propagandístics, cal ser responsables i presentar un pla d’actuació que fomente l’ocupació local”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.