Compromís per Burjassot diu que valor capacitats per davant del gènere a l'hora de formar el nou Govern de Burjassot

834

Compromís per Burjassot ha eixit al pas de les crítiques llançades pel grup municipal popular a la composició del nou equip de govern, al qual s'ha incorporat després de l'acord signat amb el PSPV-PSOE el passat dia 22.

Amb la signatura del pacte, la regidora de Compromís Lluna Àrias es fa càrrec de l'àrea de Benestar Social i Igualtat i Desenvolupament Local; Emili Altur es posa al capdavant de la Regidoria de Governació, amb la col·laboració de la mateixa Àrias com a delegada de personal i ocupació pública; Roc Senent, ex gerent de CEMEF, dirigirà l'àrea de Promoció Econòmica; i Maria Viu, lligada professionalment al món editorial, serà la regidora de l'Oficina de Promoció del Valencià i la nova vicepresidenta de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut

Sobre les crítiques expressades pel Partit Popular de Burjassot, al respecte de la no paritat governamental, el portaveu de Compromís a l'Ajuntament, Emili Altur, ha manifestat que “a ningú se'ns escapa, perquè ha eixit en premsa, que aquest repartiment de àrees és conseqüència d'un pacte de govern pel qual els socialistes i Compromís a partir de hui mateix formàvem equip de Govern. Nosaltres, en eixe repartiment de àrees que varem negociar amb el PSPV, parlant entre els quatre regidors que som, dos homes i dos dones, vam vore les capacitacions de cadascú, els seus estudis, la seua formació, i la forma més lloable i més racional de servir al nostre poble”.

Altur ha destacat l'experiència de la nova regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, Lluna Àrias (treballadora social i agent de desenvolupament local) i de la nova vicepresidenta del IMCJB, Maria Viu, al món de la cultura i com a filòloga. Així mateix, ha defensat la idoneïtat de la seua elecció al capdavant de l'àrea de Governació, com a advocat i després de tres legislatures com a regidor, i de la de Roc Senent per al departament de Promoció Econòmica, en ser coneixedor de l'àrea gràcies a la seua tasca al CEMEF en la passada legislatura i economista de professió. “En cap moment”, ha reiterat Altur, “es va plantejar que una dona o un home... sinó que vam valorar les formacions i capacitats de cadascú en el servei a Burjassot”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.