Compromís per Burjassot diu que valor capacitats per davant del gènere a l'hora de formar el nou Govern de Burjassot

962

Compromís per Burjassot ha eixit al pas de les crítiques llançades pel grup municipal popular a la composició del nou equip de govern, al qual s'ha incorporat després de l'acord signat amb el PSPV-PSOE el passat dia 22.

Amb la signatura del pacte, la regidora de Compromís Lluna Àrias es fa càrrec de l'àrea de Benestar Social i Igualtat i Desenvolupament Local; Emili Altur es posa al capdavant de la Regidoria de Governació, amb la col·laboració de la mateixa Àrias com a delegada de personal i ocupació pública; Roc Senent, ex gerent de CEMEF, dirigirà l'àrea de Promoció Econòmica; i Maria Viu, lligada professionalment al món editorial, serà la regidora de l'Oficina de Promoció del Valencià i la nova vicepresidenta de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut

Sobre les crítiques expressades pel Partit Popular de Burjassot, al respecte de la no paritat governamental, el portaveu de Compromís a l'Ajuntament, Emili Altur, ha manifestat que “a ningú se'ns escapa, perquè ha eixit en premsa, que aquest repartiment de àrees és conseqüència d'un pacte de govern pel qual els socialistes i Compromís a partir de hui mateix formàvem equip de Govern. Nosaltres, en eixe repartiment de àrees que varem negociar amb el PSPV, parlant entre els quatre regidors que som, dos homes i dos dones, vam vore les capacitacions de cadascú, els seus estudis, la seua formació, i la forma més lloable i més racional de servir al nostre poble”.

Altur ha destacat l'experiència de la nova regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, Lluna Àrias (treballadora social i agent de desenvolupament local) i de la nova vicepresidenta del IMCJB, Maria Viu, al món de la cultura i com a filòloga. Així mateix, ha defensat la idoneïtat de la seua elecció al capdavant de l'àrea de Governació, com a advocat i després de tres legislatures com a regidor, i de la de Roc Senent per al departament de Promoció Econòmica, en ser coneixedor de l'àrea gràcies a la seua tasca al CEMEF en la passada legislatura i economista de professió. “En cap moment”, ha reiterat Altur, “es va plantejar que una dona o un home... sinó que vam valorar les formacions i capacitats de cadascú en el servei a Burjassot”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.