Compromís per Albuixech trenca el pacte de govern amb el PSPV per la perdua de confiança

551

Albuixech-llibre-festes-polemica-article

El col·lectiu local de Coalició Compromís per Albuixech ha decidit trencar el pacte de govern amb el PSOE, per la pèrdua de confiança amb el seu soci, el PSOE. La decissió de Compromís ja es veia vindre després de  la polèmica del llibre de festes.

Segons va decidir Compromís  en sengles assemblees celebrades el 4 i el 10 de setembre, el col·lectiu local va abordar la situació creada per la falta de sintonia i la pèrdua de confiança amb el grup municipal del PSOE, i més concretament amb l’alcalde.

Segons fons de Compromís, “el tema de la ruptura del pacte ja cuejava des de feia mesos, ja que la política que estava portant a terme l’Ajuntament, sobretot les àrees gestionades pel PSOE, era criticada en les assemblees del col·lectiu per la seua ineficàcia: una política de neteja dels carrers i de recollida de fems inoperant; una política educativa (pèrdua d’unitats escolars i de línia d’ensenyament en valencià, davant la passivitat de l’Ajuntament, falta d’ambició per millorar les infraestructures escolars) ineficaç; una política cultural quasi nul·la; unapolítica respecte al centre de salut de passivitat davant la conselleria perquè el dote de material; una política impositiva i de taxes injustificada; i, més recentment, unes festes locals despersonalitzades”.

En la darrera de les assemblees, es va produir la votació on, per unanimitat, es va decidir trencar el pacte de govern local “i, en tot cas, donar suport a aquelles propostes del PSOE que signifiquen una millora de progrés per al benestar dels albuixequins i les albuixequines”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.