Compromís per Alboraia proposa que els veïns opinen sobre el destí de les subvencions de Diputació i Generalitat

521

Compromís per Alboraia proposa que els veïns puguen opinar a l’hora de decidir a què es dediquen les subvencions que vinguen d'altres administracions com la Diputació de València o la Generalitat Valenciana. La coalició ha presentat una bateria de propostes en gener de 2017 per a què siga tingut en compte.

Des de Compromís insistixen que durant aquesta legislatura han proposat reiteradament “la possibilitat de què els veïns i veïnes d’Alboraia pogueren opinar sobre quines serien les preferències a l’hora de decidir les intervencions a què dedicar les subvencions amb important dotació econòmica com és el cas de la Diputació de València o la Generalitat Valenciana”.

Alhora que es fa aquesta proposta general, la coalició fa un repas a les necessitats del poble amb un llistat d’intervencions concretes, “on es prima el que Alboraia siga un poble segur, un poble per a tots i totes, amb intervencions que poden millorar la vida en tots els nuclis de població i a persones de diferents edats”, expliquen des del partit.

Entre les intervencions citen millores en els parcs infantils (accessibilitat i seguretat), millores en els accessos als centres escolars del poble, millora d’instal·lacions esportives, substitució de les instal·lacions elèctriques i semafòriques que poden plantejar problemes de seguretat o d’avaries, equipament turístic, parcs canins i equipaments per a joves, entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.