Compromís per Alboraia proposa que els veïns opinen sobre el destí de les subvencions de Diputació i Generalitat

480

Compromís per Alboraia proposa que els veïns puguen opinar a l’hora de decidir a què es dediquen les subvencions que vinguen d’altres administracions com la Diputació de València o la Generalitat Valenciana. La coalició ha presentat una bateria de propostes en gener de 2017 per a què siga tingut en compte.

Des de Compromís insistixen que durant aquesta legislatura han proposat reiteradament “la possibilitat de què els veïns i veïnes d’Alboraia pogueren opinar sobre quines serien les preferències a l’hora de decidir les intervencions a què dedicar les subvencions amb important dotació econòmica com és el cas de la Diputació de València o la Generalitat Valenciana”.

Alhora que es fa aquesta proposta general, la coalició fa un repas a les necessitats del poble amb un llistat d’intervencions concretes, “on es prima el que Alboraia siga un poble segur, un poble per a tots i totes, amb intervencions que poden millorar la vida en tots els nuclis de població i a persones de diferents edats”, expliquen des del partit.

Entre les intervencions citen millores en els parcs infantils (accessibilitat i seguretat), millores en els accessos als centres escolars del poble, millora d’instal·lacions esportives, substitució de les instal·lacions elèctriques i semafòriques que poden plantejar problemes de seguretat o d’avaries, equipament turístic, parcs canins i equipaments per a joves, entre d’altres.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.