Compromís per Alboraia no ha vist cap autorització del Mare Nostrum a l'expedient municipal

520

Compromís per Alboraia no ha vist en l'expedient municipal cap autorització del Mare Nostrum ni de l'Ajuntament ni d'altres administracions. La coalició ha informat que davant de la preocupació que ha provocat la realització de Mare Nostrum en el paratge dels Peixets d'Alboraia, a més de denunciar la manca d'informació i mostrar la disconformitat amb l'ubicació de l'esdeveniment, ha demanat accés a l'expedient per comprovar que tot siga conforme a la normativa vigent.

Però, de moment, “a l'expedient no consta cap document d'autorització de l'esdeveniment ni municipal ni d'altres administracions que poden estar afectades per les servidumbres (Costes, Confederació Hidrogràfica del Xúquer, autoritat autonòmica amb competències en espectacles públics, etc), fet que ens preocupa, atès que no vegem que s'estiguen complint les normes vigents que garantixen la seguretat del mateix, la protecció de l'entorn i altres possibles afeccions negatives a la zona”, han declarat des de Compromís.

“Hem manifestat en diverses ocasions que no tenim res en contra dels esdeveniments musicals però que en aquesta ocasió la ubicació no és l'adequada per les diverses afeccions negatives i molèsties i per la manca d'informació que han patit els partits de l'oposició i la ciutadania en general. Hem de pensar que l'esdeveniment afectara als veïns d'Alboraia, però també als ususaris d'altres pobles que visiten les platges d'Alboraia perquè aquestes són zones residencials, tranquil·les i de turisme familiar”, expliquen.

De moment, a Compromís per Alboraia, l'equip de Govern del PSOE no li ha mostrat cap documentació que acredite cap autorització. La coalició ha informat: “l'equip de Govern ha manifestat en diferents ocasions la seua voluntat (en contra de la opinió dels partits d'oposició i diferents col·lectius de veïns del poble) d'autoritzar el macroconcert Mare Nostrum. Nosaltres des de l'oposició tenim el dret de manifestar la nostra opinió i l'obligació de vetlar pels interessos del veïnat i comprovar que tota la documentació està en l'expedient”.

La coalició recorda que hi ha una important manca d'informació i que l'equip de Govern ha manifestat en diferents ocasions que el macrofestival no representaria ni ingresos ni despeses per a l'Ajuntament d'Alboraia, però es desconeix quines són les despeses que representara per a l'Ajuntament qüestions com el dispositiu de seguretat. També es desconeix el pla d'emergències i d'autoprotecció i el projecte presentat per l'empresa.

De la mateixa forma, Compromís per Alboraia, ha sol·licitat per escrit i per registre d'entrada la inclusió d'un punt en l'ordre del dia del pròxim ple ordinari el 20 de juny al respecte de la autorització d'aquest esdeveniment en el paratge de Peixets. L'objectiu és que puga haver un debat públic sobre el tema.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.