Compromís per Alboraia mostra la seua preocupació per la ubicació del festival Mare Nostrum

1
178

Compromís per Alboraia ha manifestat el seu malestar per la pròxima celebració del festival Mare Nostrum a la zona dels Peixets. Tot i que aseguren que no estan en contra del festival, si els preoupa la seua ubicació al temps que han denunciat la “manca de transparència” de l’equip de Govern que només ha informat a oposició i veïns quan ja tenia el projecte “lligat i ben lligat”.

Marenostrum Music FestivalSegons Compromís, “haguérem d’enterar-nos fa uns mesos del projecte de macroconcert a Peixets per comentaris dels veïns del nostre poble. En aquell moment, preguntàrem en comissions i ple. Davant de les peticions d’informació, ens respongueren vaguetats i ens digueren que ens donarien informació si finalment totes les autoritzacions de les altres administracions arribaven”.

“Ahir vam ser convocats a una reunió amb els promotors del concert. Hem de dir que ens informaren dels detalls de l’event però que no hem vist en cap moment les autoritzacions, el projecte de l’event, el pla d’emergències o l’expedient que hi ha en l’Ajuntament. A més va ser curiós que a la mateixa hora de la reunió es desvetlara el lloc de celebració de l’event i que l’equip de govern enviara una nota de premsa per anunciar l’event. A més la intervenció en els terrenys sembla que ja ha començat”, expliquen des del grup de l’oposició on aseguren que tampoc les associacions de veïns han sigut informades.

Des del partit valencianista explique que, tot i que no estan en contra dels festivals musicals, sí estan preocupats per la zona: horta, barranc, assentament, díficils accessos a Patacona, proximitat a Port Saplaya.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here