Compromís per Alboraia demana “respecte als veïns, a l’Horta i a la legislació vigent” per al seu vist-i-plau al Marenostrum 2017

1
218

Després de la reunió mantinguda la setmana passada en els responsables del festival, el Grup municipal de Compromís per Alboraia ha comunicat que condiciona el seu possible suport a la celebració del festival Marenostrum 2017 a una sèrie de condicions “que es deuen complir en la seua totalitat”.

MareNostrum Music Festival 2015

Les condiciones innegociables per a Compromís,  són el respecte a l’Horta, el respecte a la legislació vigent, el respecte al veïnat i els respecte als drets dels treballadors i treballadores del Festival.

Per a Compromís per Alboraia, “el respecte inclou que els veïns i veïnes han de manifestar la seua opinió i que aquesta siga tinguda en compte a l’hora de decidir la realització o no de l’esdeveniment”.

Eixa és la resposta de Compromís després de la reunió en la qual l’empresa organitzadora “ens va plantejar el seu projecte com a altres entitats. Ja li vam plantejar a l’empresa que les nostres condicions eren i havien de complir-se totes”, segons afirma Compromís per Alboraia en un comunicat fet públic.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here