Compromís per Alboraia demana “respecte als veïns, a l’Horta i a la legislació vigent” per al seu vist-i-plau al Marenostrum 2017

490

Després de la reunió mantinguda la setmana passada en els responsables del festival, el Grup municipal de Compromís per Alboraia ha comunicat que condiciona el seu possible suport a la celebració del festival Marenostrum 2017 a una sèrie de condicions “que es deuen complir en la seua totalitat”.

MareNostrum Music Festival 2015

Les condiciones innegociables per a Compromís,  són el respecte a l’Horta, el respecte a la legislació vigent, el respecte al veïnat i els respecte als drets dels treballadors i treballadores del Festival.

Per a Compromís per Alboraia, “el respecte inclou que els veïns i veïnes han de manifestar la seua opinió i que aquesta siga tinguda en compte a l’hora de decidir la realització o no de l’esdeveniment”.

Eixa és la resposta de Compromís després de la reunió en la qual l’empresa organitzadora “ens va plantejar el seu projecte com a altres entitats. Ja li vam plantejar a l’empresa que les nostres condicions eren i havien de complir-se totes”, segons afirma Compromís per Alboraia en un comunicat fet públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.