Compromís per Alboraia demana ampliar l'oferta de l'Escola d'adults i arribar a Port Saplaya

6 lecturas

Compromís per Alboraia ha proposat que l'Ajuntament d'Alboraia amplie l'oferta formativa de l'EPA, centres que ja funcionen a Canonge Julià i a Patacona, després que l'Ajuntament  i la Conselleria d'Educació hagen suscrit un conveni amb una important subvenció per a l'Escola d'Adults.

Compromís per Alboraia

Compromís per Alboraia proposa que la regidoria d'educació i els serveis tècnics de l'Ajuntament "estudien la possibilitat de què s'ajusten més les taxes que paga l'alumnat i que s'amplie l'oferta formativa".

La portaveu municipal Angels Belloch afirma que "l'ampliació passaria per a recuperar activitats que ja es realitzaven en el passat i que ja no es fan, i també introduir-ne accions formatives que responen a noves necessitats de formació que han surgit en els últims anys".

Compromís per Alboraia també recordà a l'equip de govern que "hi ha veïns-es de Port Saplaya que ens comenten que pensen que seria interessant que hi haguera activitats de l'EPA a Port Saplaya. Ens agradaria saber si l'equip de govern té previst alguna iniciativa al respecte."

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí