Compromís per Alboraia demana ampliar l'oferta de l'Escola d'adults i arribar a Port Saplaya

1102

Compromís per Alboraia ha proposat que l'Ajuntament d'Alboraia amplie l'oferta formativa de l'EPA, centres que ja funcionen a Canonge Julià i a Patacona, després que l'Ajuntament  i la Conselleria d'Educació hagen suscrit un conveni amb una important subvenció per a l'Escola d'Adults.

Compromís per Alboraia

Compromís per Alboraia proposa que la regidoria d'educació i els serveis tècnics de l'Ajuntament "estudien la possibilitat de què s'ajusten més les taxes que paga l'alumnat i que s'amplie l'oferta formativa".

La portaveu municipal Angels Belloch afirma que "l'ampliació passaria per a recuperar activitats que ja es realitzaven en el passat i que ja no es fan, i també introduir-ne accions formatives que responen a noves necessitats de formació que han surgit en els últims anys".

Compromís per Alboraia també recordà a l'equip de govern que "hi ha veïns-es de Port Saplaya que ens comenten que pensen que seria interessant que hi haguera activitats de l'EPA a Port Saplaya. Ens agradaria saber si l'equip de govern té previst alguna iniciativa al respecte."

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.