Compromís per Paterna enceta el procés de primàries obertes

444

En la vesprada d’ahir l’assemblea de Compromís per Paterna ha decidit que per tal d’ordenar la seua llista electoral de cara a les pròximes eleccions de 2019 ho faran, com ja feren a 2015, amb un procés de primàries obertes.

“Pot participar en la votació qualsevol paterner o paternera major de 16 anys que prèviament s’haja inscrit al cens per a la participació en el procés entre el 23 de gener al 23 de febrer ambdós inclosos”, ha informat la portaveu, Loles Ripoll.

La inscripció, així com el reglament d’estes primàries i tota la informació, s’habilitarà en l’adreça www.paterna.compromis.net.

Un procés que tindrà una durada de 40 dies per que es puguen presentar candidats i candidates, tant per a elegir al cap de llista com per a formar la resta de llista electoral. Passat este procés la llista serà decisió de tots i totes els que s’hagen inscrit al cens de votació, una votació que serà presencial en esta ocasió en diferents seus repartides pels barris del municipi, cal recordar que qualsevol veí o veïna de Paterna pot ser partícip i votar l’ordre de la llista tant en quant s’hagen inscrit al cens electoral per poder fer-ho.

La portaveu de la coalició ha volgut destacar que “mantenim l’esperit de Compromís amb un procés que va ser pioner a l’hora d’obrir els processos de decisió de les candidatures a persones que no militen en la Coalició, com ja vàrem fer en les eleccions autonòmiques i locals de 2015”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.