Compromís per Paiporta obrirà un procés participatiu per a decidir l’ús de Villa Amparo

526

Compromís per Paiporta encetarà un procés de participació obert a tota la ciutadania de Paiporta per a decidir l'ús que se li donarà a Villa Amparo. En la pròxima legislatura, la formació encapçalada per Isabel Martín contrastarà amb la població per a explorar totes les possibilitats que ofereix aquest emblemàtic edific de propietat municipal.

Paiporta Villa AmparoIsabel Martín, alcaldessa i cap de llista de Paiporta, ha explicat que “defensem que siga la ciutadania qui decidisca l’ús que s’ha de donar a l'edifici, per això encetarem un procés participatiu perquè siguen les paiportines i paiportins qui decidisquen el futur de la vila, tal com ja s’ha realitzat per a decidir una part del pressupost municipal, i altres polítiques del municipi com el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), o les festes populars”.

L'Ajuntament de Paiporta va informar ahir que l’equip de govern proposarà al ple de la pròxima setmana la finalització de la rehabilitació de Villa Amparo, propietat municipal situada a l'antiga carretera de València. La intenció de Compromís és que siga la ciutadania qui trie l’ús que es donarà a aquesta casa construïda en 1918 pels Olcina, coneguda família de la burgesia valenciana de consignataris de bucs.

Per a finalitzar la rehabilitació d'aquesta emblemática casa d’estiu, que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic d'interés històric-artístic del Ministeri de Cultura, l'Ajuntament preveu una inversió d'1.238.239 euros, que s’efectuaran entre aquest 2019 i 2020, segons la memòria econòmica elaborada per l’àrea d'Urbanisme.

Entre les diferents opcions que ofereix un espai com Villa Amparo, i atenent a les necessitats detectades al poble, Compromís per Paiporta aposta per destinar la casa a Centre Jove i habilitar diferents sales multiusos per al teixit associatiu local, que ja ha comptat amb el suport del govern i s'ha reforçat durant aquesta legislatura.

En tot cas, el l'adjudicació per a les obres s’efectuarà amb un procés de lliure concurrència oberta a totes aquelles empreses interessades, per tal de garantir que l'oferta elegida siga la més competitiva i beneficiosa per al poble

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.