Compromís no participarà a cap pacte de Govern en Quart de Poblet

0
66
Bankia

Compromís per Quart no ha tancat pactes de legislatura ni amb el PP ni amb el PSOE. El regidor electe de la coalició, Xavi Torres, ha manifestat que no han tancat cap pacte de legislatura ni acord per a afavorir majories absolutes en l’Ajuntament de Quart de Poblet.
Segons ha manifestat el regidor, “ja preguerem la decisió fa temps d’escoltar a totes les forces representades en el Consistori després del 22M. Fins avui hem
mantingut converses amb PP i EU i seguim a l’espera de reunir-nos amb el PSOE que,
sembla ser, no té gens clar qué és el que vol per a l’organització del Consistori després de l’onze de juny”.

Per a Torres, “Compromís per Quart ha de ser clau per a garantir un canvi en la forma de fer política a Quart, cal canviar coses que el PSOE no estava fent bé fins ara però el PP no és la solució”, asegura.

Segons Compromís per Quart, no está en aquesta “partida” per a fer alcaldesses o garantir noves majories absolutes. “Estem ací per a garantir la ruptura de majories absolutes, del bi-partidisme i demostrar que es van a fer polítiques més socials, més verds i en clau valenciana en el nostre Ajuntament”, explica el regidor.

Compromís per Quart té previst reunir-se la setmana vinent per a concretar quines van a ser les seues propostes davant el pròxim “ple d’organització”. De moment, davant la pròxima presa de possessió de l’onze de juny, Torres ha manifestat que encara no tenen decidit si, en la votació de Carmen Martínez com alcaldessa, votarà en contra o s’abstindrà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here