Compromís vol que Mislata siga el primer municipi en suprimir el bou embolat

833

Compromís per Mislata ha presentat una moció per suprimir el bou embolat a la vila de Mislata. Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, recorda que durant el ple de febrer de 2016 la corporació municipal de Mislata va aprovar la realització d'una consulta entre la ciutadania però el govern de Bielsa la va condicionar a què es realitzara primer en altres municipis de la província. 

Gil ha declarat que "mentre arriba eixe dia volem que Mislata se sume al que estan fent cada vegada més municipis i elimine el bou embolat, que suposa un greu maltracte a l'animal, ja que el foc de les banyes ocasiona cremades greus als bous".

Gil explica que Compromís per Mislata sempre ha estat en contra del maltractament animal, "i des de que el govern de Bielsa va retornar els bous l'any 2012 hem participat de manera activa en les protestes i hem presentat diverses mocions per millorar el benestar animal i eliminar els bous".

Segons Gil, "les mislateres i mislaters compromesos amb el respecte animal no som ciutadans de segona, i estem en el nostre dret per poder fer consultes sense esperar l'aprovació d'altres municipi. La majoria absoluta de Bielsa sempre ha votat en contra de les nostres mocions per garantir els drets dels animals o les ha desvirtuades perpetuant el maltracte animal al nostre municipi. Esperem que en aquest cas Mislata primer municipi que elimine el bou embolat i tot seguit qualsevol tipus d'activitat que supose un maltractament animal".

1 COMENTARIO

  1. Y yo que no soy de «Compromís» quiero que desaparezca cualquier espectáculo con animales, y por supuesto con toros, en primer lugar en Mislata, y después en cualquier sitio.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.