Compromís lamenta que la CHX ignore Picassent en el seu pla de neteja

942

Compromís per Picassent lamenta que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ignore Picassent en el seu pla de neteja de més de 6 milions d'euros, segons critica Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Picassent.

La Confederació s'ha posat en marxa un pla d'actuacions en llits de rius, barrancs i rambles a causa de les pluges de desembre de 2016 i gener de 2017. Aquest pla, que té un pressupost de licitació de 6.185.000 d'euros, tindrà com a objectiu millorar la situació dels llits de corrents d'aigua per evitar la formació de tapones i obstruccions.

Hernández ha criticat que "l'entorn hídric de Picassent tindrà una inversió de 0 euros" i ha lamentat la "situació de menyspreu que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer torna a sometre a Picassent i a la seua ciutadania. El barranc, especialment en el seu tram urbà a Picassent, presenta una situació perillosa per a la població” .

L'Ajuntament de Picassent ja va avisar de la importància de les intervencions i del perill de la situació. El barranc de Picassent en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l'autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.

Per el portaveu de la formació valencianista, “la frondosa vegetació del barranc pot provocar un embús important en el seu pas pel tram urbà. A més a més, ens costa de les molèsties que han de patir moltes veïnes i veïns de Picassent, qui tenen les cases pròximes al barranc. La frondosa malesa provoca l'aparició de molts mosquits i rosegadors”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.