Compromís lamenta que la CHX ignore Picassent en el seu pla de neteja

0
441

Compromís per Picassent lamenta que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ignore Picassent en el seu pla de neteja de més de 6 milions d’euros, segons critica Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent.

La Confederació s’ha posat en marxa un pla d’actuacions en llits de rius, barrancs i rambles a causa de les pluges de desembre de 2016 i gener de 2017. Aquest pla, que té un pressupost de licitació de 6.185.000 d’euros, tindrà com a objectiu millorar la situació dels llits de corrents d’aigua per evitar la formació de tapones i obstruccions.

Hernández ha criticat que “l’entorn hídric de Picassent tindrà una inversió de 0 euros” i ha lamentat la “situació de menyspreu que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer torna a sometre a Picassent i a la seua ciutadania. El barranc, especialment en el seu tram urbà a Picassent, presenta una situació perillosa per a la població” .

L’Ajuntament de Picassent ja va avisar de la importància de les intervencions i del perill de la situació. El barranc de Picassent en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l’autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.

Per el portaveu de la formació valencianista, “la frondosa vegetació del barranc pot provocar un embús important en el seu pas pel tram urbà. A més a més, ens costa de les molèsties que han de patir moltes veïnes i veïns de Picassent, qui tenen les cases pròximes al barranc. La frondosa malesa provoca l’aparició de molts mosquits i rosegadors”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here