Compromís i Podemos d’Alaquàs denuncien la falta de respecte d’UPyD en els espais electorals

374

foto_denuncia_campanyaCompromís i Podemos d’Alaquàs han denunciat la falta de respecte d’UPyD en els espais electorals disposats per l’Ajuntament. Segons han explicat des de la coalició, pocs dies abans del començament de la campanya electoral es convocava a tots els partits a l’Ajuntament d’Alaquàs, per consensuar el repartiment dels espais electorals. Principalment, els “triangles” disposats pel Consistori per a que cada partit puga penjar els seus cartells.

UPyD no va assistir a la reunió però, encara així, se li reconeixia el dret a col·locar els cartells al 5, 80% de l’àrea dels triangles, d’acord als resultats dels anteriors comicis estatals.

Tot i això, UPyD, segons denuncien Compromís i Podemos, està col·locant els seus cartells sense cap respecte a les decisions preses, ni més criteri aparent que perjudicar els espais dels altres partits, grans i xicotets: apeguen els seus damunt dels altres, i el lloc que els pertoca no l’utilitzen.

Consol Barberà i Mar Blanch, representants dels col·lectius locals de Compromís i Podemos d’Alaquàs, coincideixen en que aquest tipus de joc brut s’afegeix a la injusta llei d’espais electorals, que atorga un gran avantatge als vells partits majoritaris i dificulta la difusió de les noves forces polítiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.