Compromís exigeix retirar totes les plaques franquistes d’Alfara

344

Compromís Alfara ha anunciat una moció al pròxim ple municipal per a retirar totes les plaques franquistes d’Alfara del Patriarca en compliment de la Llei de memòria democràtica i per a la convivència de la Comunitat Valenciana.

Alfara Patriarca placa franquistaLa formació nacionalista considera que després de 40 anys des de la mort del dictador, "els carrers d'Alfara no poden seguir tenint símbols que exalten, personalment o col·lectivament, la sublevació militar de la Guerra Civil i de la repressió de la Dictadura".

Per aquest motiu Compromís demanarà iniciar els tràmits per a la retirada de la rajola commemorativa que es troba als 'Pisos de la paz' amb el lema 'Organización sindical española. Grupo la paz. 60 viviendas año 1970' amb l’escut de la Falange que dóna a una via pública.

Compromís també demanará iniciar els tràmits per a la retirada de la rajola commemorativa de la font que es troba en el camí cap al barranc amb el lema '25 años de paz Alfara del Patriarca'.

En estes acciones, Compromís vol refermar el compromís de l’Ajuntament d’Alfara amb la memòria democràtica i el respecte a les víctimes del franquisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.