Compromís es ratifica en les seues denúncies contra Ibor a l’acte de conciliació

0
55
Bankia

Compromís per Paiporta es va ratificar en les seues denúncies a l’alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, a l’acte de conciliació al Jutjat de Pau de Paiporta previ a la querella que Ibor té intenció d’interposar per injúries i calúmnies a distints membres de Compromís.

Esta acció judicial de Ibor és, segons Compromís, una resposta a la denúncia davant la fiscalia que la regidora a l’ajuntament Isabel Martín en nom de Compromís per Paiporta interposà per presumpta prevaricació i tràfic d’influències de l’alcalde.

Segons ha declarat Isabel Martín *“ni jo ni la resta de membres de Compromís, als quals els ha ficat també la denúncia, ens hem avingut al que demanava Ibor en este acte de conciliació”.

“Per tant ens ratifiquem en tot allò que denunciàrem davant la fiscalia, ja que tenim plena seguretat de què l’adjudicació de la defensa jurídica a l’advocat amic de l’alcalde no s’ha fet seguint els tràmits legals de pública concurrència”, segons Martin


La portaveu de Compromís recordà “que en 2009 el muntant de factures d’aquest advocat per serveis a l’Ajuntament pujava a 216.000€ i que segons acabem de conèixer, amb l’avanç de la liquidació del pressupost, en 2010 la despesa jurídica de l’Ajuntament ascendeix a 150.000€”.

Per a Martin “queda ben patent que l’alcalde amb la seua denúncia pretenia intimidar-nos i fer callar la veu dels que tenim valor per denunciar corrupteles, però Ibor ha de tindre ben clar que no ho va a aconseguir, ja que ens devem als veïns i veïnes de Paiporta que ens varen triar per exercir la llavor de control al govern municipal”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here