Compromís desmenteix categòricament que es prepare una moció de censura a Foios

0
1 lecturas

Compromís per Foios (Bloc-Iniciativa) ha desmentit categòricament que haja negociat o negocie en aquests moments cap moció de censura per canviar el govern de Foios, malgrat que hagen arribat a diferents acords puntuals amb el PSPV, com la baixada del IBI o la renúncia a l’assignació econòmica del partits polítics.
Per altra banda, el regidor d’Iniciativa Gumer Ynarejos, ha assenyalat que les mocions i acords que Compromís per Foios i el PSPV han presentat al llarg de l’any i mig de legislatura “desmenteixen que les diferències entre les dos formacions siguen per problemes personals entre membres dels dos partits”.

Així, ha desmentit que hi hagen rancors antics entre els dirigents d’ambdues formacions “sinó diferències de programa, especialment en urbanisme, àrea en què el PSPV impulsà la passada legislatura un PAI de més de 1.000 nous pisos amb l’oposició de Compromís”.

En qualsevol cas, Compromís per Foios vol aclarir que les reunions i converses que puga haver entre els dos partits “no pressuposen cap acord de canvi de govern a Foios i no entén que el Partit Socialista llance comunicats de premsa” al respecte.

En últim lloc, fonts de Compromís han afirmat que els socialistes no els han fet “cap proposta sobre el canvi de govern municipal ni quant a programa o projectes ni tampoc quant a candidat a l’alcaldia”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí