Compromís denuncia la paralització de la devolució de la taxa del fem

272

L’Ajuntament de Paterna ha paralitzat la devolució de la taxa del fem, segons han informat fonts de Compromís, les quals afirmen que es deu al fet que "el consistori no te diners" i asseguren que estes afirmacions procedeixen dels mateixos técnics de l'Ajuntament.
La situació de les finances municipals, tal com ha denunciat Compromís, és delicada, per molt que ho negue l’equip de govern. No s’han ingressat els 5 milions d'euros previstos del PAI de les monges i s’han vist obligats a demanar un crèdit de 4 milions d’euros per a pagar deutes pendents. El superàvit no apareix i la situació econòmica de l’Ajuntament és tan difícil que han paralitzat la devolució de la taxa del fem.

A més, cal tindre en compte que l'Ajuntament encara deu molts més diners als veïns de la Canyada, que van pagar més de 130 euros de quota mitjana. "A este pas -diuen molts veïns-, s'acabarà la legislatura i encara no hauran tornat l'import de la taxa".

Però hi ha més. Agustí va afirmar fa dos mesos que començaria a retornar l'import de la taxa de l'EMTRE, la Támer, que es cobra en el rebut de l'aigua, al final del 2010. Esta taxa es paga anualment. En la situació econòmica actual de l'Ajuntament, dubtem que esta devolució es puga dur a terme, i molt menys cada any.

Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís: "La realitat és tossuda i a poc a poc la ciutadania es va adonant que no vivim en País de las Maravillas, com el senyor Agustí ens vol fer creure. Cal explicar a la població quina és la situació econòmica real i reajustar les previsions. En un ajuntament, igual que en una casa, el pitjor és viure per damunt de les possibilitats i negar la realitat".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.