Compromís denuncia que Albuixech està sense contracte de gestió de l'aigua des de fa 5 anys

1150

Compromís denuncia que Albuixech està sense contracte de gestió de l'aigua des de l' any 2013.

Segons ha explicat la formació nacionalista, l'anterior contracte de serveis va expirar fa 5 anys i s'havia d'haver tornat a licitar “però continua fent la gestió la mateixa empresa sense contracte”, segons Josep Bort, portaveu de Compromís per Albuixech.

Fachada Ayuntamiento AlbuixechBort ha afirmat que “és una qüestió massa important per a deixar-la en un calaix durant 5 anys tal com s'ha fet”. Per això, Compromís per Albuixech ja proposà que es fera partícip a la ciutadania de la possibilitat de tornar a un model de gestió pública de l'aigua, com han fet els darrers anys molts pobles i ciutats.

Compromís per Albuixech “sempre ha defensat un model de gestió de l'aigua basat en els principis de transparència, rendició de comptes i comportaments ètics. Pensem que es podria prestar un millor servei, més econòmic amb personal propi mitjançant un procediment que valore la transparència, la igualtat d'oportunitats, el mèrit i capacitat”.

Per això, Compromís per Albuixech recordà que esta proposta es va portar al ple de l'Ajuntament d’Albuixech i que tant PSOE com PP votaren en contra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.