Compromís demanarà que el ple reprove a l’arquebisbe de València per les seues declaracions sobre els refugiats

2762

forum-europa-conferencia-arzobispo-valencia-cañizaresUn dia després de les declaracions de l’arquebisbe de València, Antonio Cañizares, el Grup Municipal de Compromís per Torrent anuncia que presentarà una declaració institucional en el seguent ple de novembre per reprovar les declaracions que “promouen la xenofòbia entre la societat valenciana”, segons el regidor nacionalista Víctor Medina

En relació a les declaracions del purpurat en les que argumenta que la crisi migratòria podria ser el “cavall de Troya dins de les societats europees”, el regidor de Compromís replica que “de tractar-se d’això el Sr. Cañizares vol dir que un exercit de sanguinaris estaria aprofitant la bona voluntat dels europeus per fer una massacre al nostre continent”, pel que demana “ser rigorosos amb les metàfores i observar en quin estat venen les persones que estan fugint del terror”.

Per a Compromís, “parlar de invasió de refugiats i immigrants o posar en dubte que siguen “trigo limpio” té clares connotacions racistes que de cap forma ajuden a la pacífica convivència”.

Medina afirma que “ara ens agradaria vore quina serà la reacció del Fòrum sobre les declaracions de l’arquebisbe. Sembla que si un humil llaurador ofén la sensibilitat d’empresaris, polítics i inversors li ix més car que a un arquebisbe ofendre persones que moren a la vora de la mateixa mar que nosaltres compartim”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.