Compromís demana que la Generalitat incloga als Pressupostos una escola infantil per a Foios

312

El responsable en temes d’economia municipal de Compromís per Foios, Gumi Ynarejos, proposarà al Ple de l’Ajuntament una moció perquè el pressuposts de la Generalitat per al 2010 contemplen la construcció de l’escola infantil ja que, consideren, “és una reivindicació sentida des de fa anys que solucionarà un problema” per a les famílies que tenen fills en esta etapa educativa.
Per a Ynarejos, este tema i les inversions en educació “són molt importants” perquè les escoles de Foios, Mare de Déu del Patrocini i Rei en Jaume, “encara no acompleixen la normativa que recomana l’actual llei d’educació, ni les anteriors”.

En esta moció, Compromís demana que s’incloguen en els pressuposts altres partides que milloren infraestructures com el soterrament de les vies del Metro al seu pas per la localitat i la millora definitiva de l’escola Mare de Déu del Patrocini, “situacions que encara no s’han solucionat”, diu el responsable de Compromís per Foios.

En aquest sentit, Ynarejos ha recordat que estos són compromisos electorals anteriors del PP i compromisos adquirits durant la campanya electoral per diferents dirigents del PP, com ara el diputat nacional Esteban González Pons. “Per a nosaltres”, diu Ynarejos, “estos compromisos s’han d’acomplir; en cas contrari provoquen en la ciutadania el descontent amb els seus representants perquè se senten enganyats”.

Respecte als Pressupostos autonòmics per a 2010, el portaveu de Compromís ha lamentat que la Generalitat s’oblida de Foios en no contemplar cap euro per al municipi. “Per a nosaltres és molt important que el Govern valencià es preocupe de la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i entenem que en l’actual situació, amb un president tan qüestionat, es fa difícil el compliment dels compromisos adquirits amb la ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.