Compromís demana que Bonrepòs i Mirambell es declare poble refugi

529

refugiados-foto-ONU

El passat 2 de setembre pel matí la portaveu del grup municipal de Compromís,  Rosella Antolí, ha presentat per registre d’entrada a l’ajuntament una moció per al seu debat en el proper ple ordinari en què es proposar que Bonrepòs i Mirambell es declare poble refugi.

Segons la moció presentada per Compromís per Bonrepòs i Mirambell, esta localitat de l’Horta Nord “sempre ha estat un poble solidari, ja vam acollir als xiquets i xiquetes de Madrid en els moments que ho estaven passant malament, ara no anem a deixar de banda a la gent que ho necessita”.

Antolí afirma que “per a Compromís primer estan les persones, és una prioritat màxima. No podem deixar de banda a la gent que hui ho està pasant malament, recorrent milers de km per fugir de la misèria i de la guerra. ”

En la moció, a banda de la declaració de poble-refugi,  es demana que l’ajuntament es comprometa a fer una crida a la ciutadania per fer un cens de famílies acollidores així com a traslladar aquesta iniciativa a les ONGs que estan treballant en camps de refugiats o zones d’arribada de refugiats per gestionar la possible acollida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.