Compromís demana a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que actúe immediatament al Barranc de Picassent

619

Compromís per Picassent ha demanat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que realitze una actuació ràpida i eficaç al barranc de Don Fèlix al seu pas per Picassent.

Picassent. Barranco Don Felix

Segons explica Compromís, durant els primers dies de setembre on la situació meteorològica ha estat complicada, des del punt de vista de la calor, “el tram urbà del barranc s'ha convertit en un autèntic polvorí”.

El barranc de Don Fèlix en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l'autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.

Segons explica Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Picassent, “esta setmana hem pogut observar com s'ha produït un incendi en una zona de canyars del barranc i afortunadament, gràcies a la bona intervenció dels agents de seguretat, no ha anat a més. Però la realitat és que el barranc, especialment en el seu tram urbà a Picassent, presenta una situació perillosa per a la població”, ha assegurat

Per al portaveu de la formació valencianista, “durant les pròximes setmanes entrem en l'època de pluges torrencials i gota freda. La frondosa vegetació del barranc pot provocar un embús important en el seu pas pel tram urbà. A més a més, ens costa de les molèsties que han de patir moltes veïnes i veïns de Picassent, qui tenen les cases pròximes al barranc. La frondosa malesa provoca l'aparició de molts mosquits i rosegadors”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.