Compromís critica els pressupost d'Albuixech per "disminuir inversions fins al 41% i aumentar impostos"

1625

Quasi dos mesos després de haver estat informat per la preceptiva comissió de comptes, Albuixech ja té pressupost que presenta uns ingressos de 3.677.236 euros per a tan sols unes despeses de 3.289.341, és a dir, un pressupost amb un superàvit de 387.395€, segons Josep Bort, portaveu de Compromís a Albuixech.

Segons assenyala Josep Bort, "mentre preveuen un augment dels impostos directes  d'un 5%, les inversions disminuiran respecte les de 2015 en un 41%, deixant d'atendre dèficits d'infraestructures públiques (nova piscina, poliesportiu, terrenys escoles públiques) i manteniment de les que ja existeixen (camp de futbol, casa de la música...)”.

Per a Bort que “aquest pressupost ja està completament desfasat al canviar la Mancomunitat, que presideix l’alcalde d’Albuixech, la part que ha d’ingressar cada municipi en concepte de recollida de fem: una mostra més de la seua falta de previsió”.

Bort ha afirmat que “la incapacitat de gestionar i la falta d'iniciativa de l'actual equip de govern fa que es presente un pressupost amb un superàvit de quasi 400.000 euros”. El portaveu de Compromís a Albuixech afirma que “la limitació en la despesa ve donada per la no execució del pressupost en anys anteriors i enguany l'ajuntament per cada euro recaptat sols podrà gastar-ne 89 cèntims i això que, deliberadament s'estan amagant ingressos per no donar unes xifres pitjors".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.