Compromís creu que l’Ajuntament ha de reclamar els diners que Agustí “va adjudicar a dit”

529

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que la noticia de la condemna d’Agustí és una notícia trista per al poble de Paterna, ja que “confirma la idea de que el Partit Popular ha governat vuit anys el poble a favor dels seus amics, deixant els interessos dels paterners de costat”.

Des de Compromís per Paterna, es feliciten de que la justícia actue davant de les irregularitats dels governants. Ja en el seu moment, quan es va realitzar l’adjudicació del contracte, els regidors de Compromís a l’Ajuntament van manifestar la seua postura contrària a la manera en que s’havia fet.

Per a Ramón, “la responsabilitat de Lorenzo Agustí no acaba amb aquesta condemna, l’Ajuntament ha d’estudiar si aquesta adjudicació irregular va causar algun perjuí econòmic al poble i en cas de ser així, demanar judicialment, la reposició de fins a l’últim cèntim”.

Tampoc podem oblidar que molts dels actuals regidors del Partit Popular de Paterna, formaven part de l’equip de Govern d’Agustí quan es va produir l’adjudicació il·legal, sense que cap d’ells fera res per a impedir les irregularitats de l’alcalde popular, pel que es van convertir en còmplices de les seues actuacions”, ha declarat el portaveu de Compromís.

Per al regidor, “el Partit Popular ha de demanar disculpes a la ciutadania de Paterna, per aquesta actuació il·legal del seu anterior president local i molt ens temem que malauradament, aquesta no serà l’ultima extravagància d’Agustí que acabarà amb condemna”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.