Compromís considera que no es el moment per apujar les tarifes del servei d’autobús públic un 78%

0
76
Bankia

Compromís per Torrent ha votat en contra d’apujar les tarifes del servei d’autobús públic de Torrent en el ple de l’Ajuntament al considerar que “apujar les tarifes un 78% posa en perill l’ús d’aquest transport per la gent que menys té; i, més encara, per als jubilats, pensionistes i estudiants”.
Vicent Beguer, portaveu municipal de Compromís per Torrent considera de “fora de tota lògica” que el bitllet senzill s’haja incrementat un 78% i passe de costar 0, 70 a 1, 25€ i que l’abonament de 10 viatges passe de 4, 40 a 6, 95€.

Beguer ha fet incidència en el fet de cobrar el servei, a raó de 18€ anuals, als jubilats, pensionistes i estudiants, els qui més necessiten el transport públic. Per al portaveu de Compromís, “no ens val l’argument que sembla una ‘taxa simbòlica’, perquè amb les dificultats que estan passant els torrentins i torrentines, se’ls ha de facilitar l’accés als serveis públics, no posar-los encara més entrebancs”.

Un altre dels aspectes que Vicent Beguer ha criticat amb rotunditat d’aquesta decisió de l’equip de govern és “la manera unilateral de procedir a què ens té acostumats, donant la informació a última hora i com a simple tràmit, sense buscar que l’oposició puga aportar-hi millores”.

En aquest sentit, Beguer ha destacat com Compromís ja va apostar, quan es creà el servei fa un parell de legistures, perquè TorrentBus utilitzara microbusos i “ara ens vénen amb la poca ocupació dels vehicles com a justificació per a l’apujada de les tarifes”.

“D’una altra banda, com a un altre exemple més, tampoc no s’ha previst la possibilitat de portar la bicicleta dins de l’autobús-i més encara si la poca ocupació fins i tot ho facilita”, segons el portaveu de Compromís.

A parer de Beguer, “no només és de justícia per a tota la gent que vol fer un ús més responsable i sostenible del transport, sinó que podria servir fins i tot també com a mesura per a l’estalvi, ja que els usuaris podrien fer el trajecte de pujada en bus i el de baixada en bicicleta”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here