Compromís comença la campanya ‘Picassent sense barreres’ per denunciar les barreres arquitectòniques al municipi

0
67

Compromís per Picassent ha denunciat la lamentable situació en la que es troba Picassent per a la lliure accessibilitat, motiu per el que ha ficat en marxa la campanya ‘Picassent sense barreres’.
La campanya té per objectiu “fer palesa la situació lamentable en la que es troben els carrers de Picassent amb un fum de barreres arquitectòniques on gent amb cadira de rodes, mobilitat reduïda, carrets de xiquets i xiquetes, o gent major amb gaiatos o caminadors no pot circular amb normalitat”.

Compromís vol en la campanya advertir a l’Ajuntament de Picassent de totes aquelles zones per les quals els veïns i veïnes amb problemes de mobilitat reduïda no poden passejar o anar pel carrer.

“Imagina’t que vas amb cadira de rodes perquè no pots moure les cames, i impulses el pes del teu cos amb els braços i els abdominals. I de matí eixes de l’ascensor del teu pis i vas amb la teua cadira pel carrer XX, i quan arribes al cantó del carrer XX , ja no pots avançar més, necessites cridar a un amic per que vinga a ajudar-te a baixar o pujar eixos XX cm d’escaló que suposa eixa vorera.Això és el que viuen la nostra gent discapacitada cada vegada que té que eixir a passejar pel carrer”, explica la coordinador local de Compromís, Nereida Tarazona.

Segons el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, “tenim constància de multitud de queixes de persones discapacides que demanen a l’Ajuntament que millore l’accesibilitat del poble. Cal fer una aposta per un poble més accesible. El resultat d’esta campanya serà un profund estudi que realitzarem a Compromís per Picassent i que entregarem al govern municipal per a que tinga en compte els problemes reals de la gent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.