Compromís censura la “mala” decisió de suprimir temporalment Escènia i demana que “no passe a ser definitiva”

0
114

La decisió de l’Ajuntament de Foios d’aplaçar Escènia, la mostra de teatre novell, no ha sigut ben rebuda a Compromís per Foios que lamenta que “l’Ajuntamet suprimisca un event que projectava la imatge i el nom del municipi i tenia un impacte econòmic molt positiu i que ja contava en 10 edicions”.
Per a Sergi Ruiz regidor de Compromís, “és una mala decisió, fruit improvisat de la caòtica situació financera del municipi, de la mala administració de l’equip de Govern i de les despeses electoralistes dels anys anteriors. Foios continua sense pressupost, sense establir criteris i prioritats i sense dialogar amb l’oposició.”

Compromís mostra la seua preocupació perquè este retall, “que es diu temporal ara, passe a ser definitiu més tard a conseqüència de les retallades de tot tipus que porten a terme les administracions del PP”.

Per a Compromís, l’ajuntament amb un deute de 3.900.000€ s’ha vist obligat a demanar els diners a l’Institut de Crèdit Oficial “cosa que suposa una pesada càrrega financera de futur”.

El regidor denuncia que la Generalitat i la Diputació deuen a l’ajuntament de Foios més de 900.000 € entre el Pla Confiança i els plans de la Diputació “i ara l’ajuntament ha de fer front al pagament dels interessos d’estes inversions que el PP va prometre i no ha complit.

Segons Ruiz “amb els interessos anuals, 47.000 euros, es pot mantindre un certamen tant important com Escènia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.