Compromís anuncia que al gener decidirà si continua o no en l’equip de Govern de Burjassot

440

Burjassot. Ayuntamiento. Fachada consistorio

Després de conèixer la decisió d’EUPV d’abandonar l’equip de Govern de Burjassot y després de la resposta del PSPV de Burjassot, l’Assemblea Local de Compromís per Burjassot anuncia que “durant el pròxim mes de gener convocarà una assemblea oberta per tal de concretar junt amb la ciutadania les futures línies d’actuació. Fins a eixe moment, Compromís es manté en el govern amb una actitud constructiva, fent front a les nostres responsabilitats i dotant d’estabilitat el govern municipal en benefici de la nostra ciutadania”.

Des de Compromís es recorda a EUPV de Burjassot que durant els tres anys en què Compromís ha estat al davant de l’Alcaldia de Burjassot, “totes les decisions s’han pres de manera consensuada, sense imposicions des de l’Alcaldia ni de cap de les àrees de responsabilitat de Compromís”.

Compromís recorda a EUPV que “les formes de fer dels grans partits afavoreixen situacions en què les formacions menors habitualment s’han vist abocades a subscriure’s al gran partit o bé fugir del pacte. Però, la postura de Compromís ha sigut una altra: l’acord com a instrument, el diàleg com a pràctica i una gestió eficaç que s’ha concretat amb el reforçament dels serveis socials, l’impuls del comerç local, el sanejament de les arques municipals, etc. Així com, pròximament, amb el reconeixement del mèrit del valencià o la transparència en la composició dels tribunals de selecció, del nou personal de l’ajuntament”.

Compromís va adoptar un acord de govern, a l’inici de la legislatura, “però tot i això, ha manifestat el seu desacord dins de l’equip de govern sempre ho ha troba necessari. Per exemple, en el plenari on es va aprovar la baixada de l’IBI a proposta unilateral del PSOE i amb els vots a favor del PP, Compromís va abandonar la sala de plens en protesta per aquella mesura que, com vàrem denunciar, tenia un caràcter purament electoralista i restava recursos per a més i millors polítiques socials”.

Per a finalitzar, Compromís fa una crida a la resta de partits per tal de retornar al marc de confiança mútua, de cooperació i d’enteniment “en benefici de l’estabilitat i de la bona gestió que va presidir els primers tres anys de legislatura”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.