Compromís denuncia que la passarel·la de Port Saplaya no apareix en el projecte d'ampliació de la V-21 exposat al públic

870

Compromís per Alboraia ha denunciat que la passarel·la que milloraria la comunicació amb el nucli de població de Port Saplaya i un carril VAO, i que estava comprometida por el Ministeri de Foment en el projecte d'ampliación de la V-21,“no apareixen per cap lloc”.

V-21 LluviaLa portaveu municipal de Compromís per Alboraia, Angels Belloch, ha explicat que la notícia s’ha conegut en el procés d'informació pública a efectes d'expropiacions obert des del 14 de març.

Esta no és l'única crítica de Compromís al projecte de l'ampliació de la V-21 en l'Horta, ja que el ministeri ha reduït els metres d'expropiació, però que no significa una menor afecció de l'ampliació de la V-21 en l'Horta.

Compromís per Alboraria manifesta que “hi ha una mínima reducció de metres quadrats i no és perquè l'ampliació afecte menys a l'Horta. La reducció es fa a expenses dels llauradors-es. Des del ministeri diran que han reduït l'afecció 18.010 metres quan allò que han fet és reduir la superfície expropiada, que no és el mateix. Si no expropies, com fa el Ministeri, les restes de parcel·les que quedaran inútils per al conreu o deixes per expropiar 20 metros d'una casa, o deixes parcel·les per expropiar però que queden inútils per estar entre dos infraestructures”.

Compromís explica que el Ministeri vol quedar bé a la galeria dient que ells protegeixen l'horta i que els llauradors són els que demanen que els expropien més metres. Si hi ha voluntat de no afectar l'Horta, no es fa el projecte. No com ara que la reducció és a expenses de deixar restes de parcel·les i de cases sense expropiar quan saben que no van a poder ser treballades com a sól agrari o gaudides com a cases".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.