Els comerços de Picassent se sumen a la campanya contra la violència cap a les dones: ‘T’estime lliure’

443

T’estime lliure, a més de ser l’eslògan de la campanya que la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Picassent va escollir per a commemorar el 25N, Dia internacional per l’eliminació de les violències contra les dones, és la proposta que des del Consistori s’ha traslladat al comerç local i que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent i l’Agència de Desenvolupament Local.

Per això, enguany, els cartells tradicionals que es distribuïen als espais públics i comerços del municipi s’han vist substituïts per uns vinils identificatius que inclouen l’eslògan de la campanya. Una proposta que naix amb l’objectiu de perdurar més en el temps i que simbolitza el compromís dels nostres comerços i de les entitats públiques amb els bons tractes i amb la lluita per l’eradicació de les violències masclistes.

Així ho ha explicat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Belén Bernat: “T’estime lliure no és només una acció puntual sinó més be de continuïtat. És també la implicació de la ciutadania per posar l’accent des d’un punt de vista positiu de cara a promoure un model de relació basat en el respecte, la igualtat i l’estima”.

A hores d’ara, ja són més de 30 els comerços que tenen a les seues escaparates este vinil. En les pròximes setmanes, coincidint amb les compres de la Campanya de Nadal, seran molts més els comerços que mostren este missatge perquè d’esta manera estiga present durant tot l’any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.