Comencen les obres de reurbanització de la Zona Zero del Cabanyal

526

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat l'inici de les obres de reurbanització en el tram comprés entre els carrers de Llavador i de les Columbretes, en la coneguda com a ‘zona zero’ del Cabanyal. Els treballs, amb un termini d'execució de tres mesos i un pressupost de 450.620,50 euros, consistixen en la renovació del paviment, la canalització de la xarxa d'enllumenat i la recol·locació de mobiliari públic.

«Continuem complint el compromís amb el Cabanyal, reurbanitzant una de les zones més degradades pel projecte de prolongació de Blasco Ibáñez. Es dotarà al barri de major qualitat urbana i de vida, incloent arbratge als carrers i millorant l'accessibilitat, a més de recuperar la dignitat que mereix el barri», ha manifestat Sarrià. L'àmbit d'actuació abasta els carrers de Sant Pere, Sol, Llavador i les Columbretes, encara que d'esta última només es reurbanitzarà l'espai entre Sant Pere i Lluís Despuig. Es tracta de vies d'un sentit de circulació, que compten amb enllumenat públic i mobiliari urbà, però no disposen d'arbratge.

S'ampliarà la vorera esquerra del carrer de Sant Pere en el sentit de la circulació fins als dos metres d'ample, mentre que la vorera dreta, on s'inclouran escocells de 2x1 metres cada huit metres, tindrà un ample variable en funció del tram. Les voreres es pavimentaran amb llamborda de formigó d'acabat granític, es reasfaltará la calçada, que tindrà una amplària de tres metres, i s'afegiran rigoles en els dos costats, això és, franges entre la calçada i la vorera per conduir les aigües de pluja. A més, es recol·locaran les tapes on hi haja arquetes i s'adaptaran els embornals.

El carrer de Sant Pere té un ample màxim de 6,80 metres, una vorera que va des dels 0,60 centímetres fins als 2,20 metres i una calçada d’entre 5 i 5,50 metres. L'ample total de la resta dels carrers és de 4,3 metres com a mínim i 8 metres com a màxim.

PDF del projecte de reurbanització del carrer Sant Pere

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.