Comencen les obres de condicionament del CEIP El Crist a Meliana

36

L'ajuntament de Meliana ha anunciat el començament de les obres de condicionament del CEIP El Crist. Es tracta de la primera de les quatre actuacions programades dins del
Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

Com explica el regidor d’Educació, Joan Orts: “L’obra s’ha planificat perquè afecte com
menys millor l’activitat ordinària del centre. Així, les primeres actuacions, les que estan ja en marxa, s’han centrat en la substitució de la tanca perimetral, que presentava moltes
deficiències a causa del pas dels anys. Com a novetat, la nova tanca tindrà un metre de mur sobre la qual s’instal·laran les tanques metàl·liques d’una alçada d’un metre més”.

Paral·lelament, s’aniran fent actuacions de millora de l’accessibilitat (instal·lació d’ascensors en els dos edificis, el d’infantil i el de primària), es substituirà tota la instal·lació elèctrica per a fer-la més eficient i, una vegada haja finalitzat el curs 2021/2022, es procedirà a reformar les instal·lacions de la cuina, del menjador i de l’escola matinera. Es preveu que les obres estiguen enllestides per al començament del curs escolar 2022/2023.

Actuacions previstes al CEIP Mediterrani i l'IES La Garrigosa

Orts declara: “a més estem treballant per a millorar la resta de centres públics i, així, a final d’any, volem tindre enllestit el projecte de remodelació del CEIP Mediterrani en diversos espais com ara l’ampliació de la cuina i del menjador, el gimnàs, la sala pol·livalent, els porxos, l’accessibilitat o la instal·lació elèctrica, que compta amb un pressupost de 2.454.650,81 €, una actuació que s’executaria en 2023”.

També destaca el treball en la reposició de l’IES La Garrigosa als terrenys del dotacional educatiu del carrer del Calvari-Tribunal de les Aigües-Corts Valencianes que està adquirint l’ajuntament. En aquest cas, conclou el regidor: “les obres suposaran tindre un institut nou, mentre que l’actual institut, quan deixe de tindre ús, es reconvertirà en el tercer centre d’infantil i primària de Meliana”.

L'escola d'estiu canvia de seu

Tal i com han anunciat des del consistori, les obres al CEIP El Crist també suposen que enguany l’Escola d’Estiu no es puga celebrar al lloc habitual. Per això l’Ajuntament n’ha previst la celebració al CEIP Mediterrani i a l’IES La Garrigosa. De fet, l’Escola de Pasqua ja es va tindre lloc al CEIP Mediterrani com una mena de prova pilot.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.