Comencen les inscripcions de participants en els diferents actes pirotècnics

0
84

L’Ajuntament d’Alaquàs ha obert el dilluns 20 d’agost el termini d’inscripció per a participar en els diferents actes pirotècnics que tindran lloc al llarg de les Festes Majors que se celebraran del 31 d’agost al 16 de setembre a Alaquàs.
Les inscripcions per a la Pujà i la Cordà de Sant Miquel es podran fer efectives fins el 3 de setembre al registre de l’Ajuntament. La Pujà es celebrarà el dimarts 4 de setembre a les 23 hores i la Cordà en la matinada del 5 de setembre. El termini d’inscripció per a participar en la Pujà de la Mare de Déu de l’Olivar i en la Baixà del Crist finalitzarà el 5 de setembre i la inscripció per a participar en la Cordà tradicional finalitzarà el 6 de setembre.

Per a participar en aquestes manifestacions pirotècniques és necessari participar en els cursos de formació en l’ús de la pòlvora que l’Ajuntament d’Alaquàs ve impartint a través de la Policia Local en col•laboració amb l’Associació local Amics de la Cordà. El pròxim curs tindrà lloc el dijous 23 d’agost per la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.