Comencen els actes de celebració del 12é aniversari de l'obertura del Castell d'Alaquàs

534

aniversari castell alaquàsAlaquàs comença a celebrar hui els actes de commemoració amb motiu del 12é Aniversari de l’obertura del Castell d’Alaquàs. Diversos actes ompliran la programació preparada per l’Ajuntament d’Alaquàs per celebrar aquesta fita històrica que va suposar la recuperació d’aquest emblemàtic monument com un gran espai públic al servei dels seus veïns veïnes.

Itinerari cultural pel Castell

Les activitats s’inicien hui i demà amb l’activitat Nit de llegendes a càrrec de Via Heraclia, un itinerari cultural amb llegendes de Fernando Garrido, autor del llibre Fábulas y leyendas del Castillo de Alaquàs i teatralitzades per Origami Teatre.

Exposicions fotogràfiques

Les celebracions continuaran el divendres 27 de febrer. A les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica “Alaquàs en Festes” així com el lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia que dóna nomn a aquesta exposició i que es va posar en marxa en Festes Majors per d’oferir una mirada diferent i innovadora convidant a participar a qualsevol interessat en fotografiar l’esperit de la festa més alaquasera. A continuación s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Un Castell d’imatges”, que romandrà ubicada a la sala la Nova fins l’11 de juliol. Es tracta d’una mostra que oferirà fotografies inèdites sobre el monument al llarg de la seua història. A les 20 hores a la sala la Xemeneia, dins de la programació Música al Castell, hi haurà un concert a càrrec de la Unió Musical d’Alaquàs.

Espectacle i tallers infantils

El Castell d’Alaquàs vol celebrar també el seu aniversari amb els xiquets i xiquetes d’Alaquàs amb una festa infantil que tindrà lloc el dissabte 28 de febrer d’11 a 14 hores a la porta del monument. Hi haurà tallers infantils i a les 12 hores tindrà lloc la representació teatral de l’obra infantil Petiteses a càrrec de Rodamons Teatre.

Visites guiades

El dissabte hi haurà visites guiades al monument amb l'afegit de poder pujar a una de les Torres del monument. L’horari de visites será a les 10 i a les 11.30 hores. Per inscriure’s a les visites, cal enviar un correu electrònic a visitescastell@alaquas.org o cridar al telèfon al 961122828.

Presentació novel·la La hoja de malva

Les activitats es tancaran el dissabte per la vesprada amb la presentació de la novel·la La hoja de malva d’Adrià Hernández, el primer treball literari de l’autor, després d’haver passat per altres arts com la pintura i la ceràmica, en el que es submergeix en els orígens d’Alaquàs oferint una visió de conjunt de les famílies que van construir, van habitar i van regir el destí del Castell d’Alaquàs. Serà les 19:30 hores a la sala la Xemeneia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.